0 item(s)

0,00

Je winkelmand is momenteel leeg.

Continue Shopping

Publicaties

Publicaties

‘Netwerken met energie’ is geen gewoon managementboek. Het is namelijk niet bedoeld voor managers. Het belangrijkste wat er in staat weet de lezer eigenlijk al. En wie het leest krijgt er energie van. Een ongebruikelijk boek, maar wel heel praktisch bruikbaar. ‘Netwerken met energie’ is een boek voor mensen die beweging willen veroorzaken: voor veranderaars. Ook een manager die dat wil kan veel aan dit boek hebben. Maar om beweging te veroorzaken hoef je geen manager te zijn.

Het boek ‘Netwerken met Energie’ staat op de shortlist voor Managementboek van het jaar 2019 & Ooa boek van het jaar 2019!

Zie hieronder het filmpje met korte toelichting van de auteurs.

Heel verheugd zijn we dat we in maart 2019 vernamen dat dit boek op de shortlist staat voor de verkiezing van Managementboek van het jaar! Op 18 april is de bekendmaking. We danken de jury die het belang ervan ziet. ’Netwerken met Energie’ biedt immers hoop en gereedschap in deze bange tijden waarin er veel wordt afgebroken van wat ons dierbaar is in de maatschappij. Het boek biedt ook taal want termen als ‘groeicijfers’, ‘efficiëntie’ en ‘afrekenen’ helpen ons niet als we ons in willen zetten voor de goede zaak. Willen we bijdragen aan een samenleving die weer vitaal en gezond is, moeten we leren samenwerken, leren co-creëren en leren omgaan met complexiteit en verschillen.

Bestel boek ‘Netwerken met Energie’

Auteurs Eelke Wielinga en Sjoerd Robijn onderbouwen de theorie dat de energiehuishouding van netwerken van mensen dezelfde is als die in alle vormen van leven in de levende natuur. Daarvan is veel te leren. Dit boek biedt een praktische filosofie. Het boek biedt taal en instrumenten voor het navigeren in de complexe dynamiek van netwerken. De instrumenten zijn het gereedschap waarmee de professionals van Netwerk&Co werken. Dit ‘zelfhulpboek’ voor het werken in netwerken is verkrijgbaar in de boekhandel, en ook online te bestellen.

Bestel het boek hier

Bestel kaartenset (QR Cards)

De praktische tools die in het boek zijn beschreven, hebben we inmiddels ook gebundeld tot een kaartenset ofwel Quick Reference Cards (QR Cards). Deze set benutten wij in trainingen en bij workshops. Alle ‘gereedschappen’ staan op een aparte kaart en dat is wel zo handig als je er zelf mee aan de slag wilt. In een intervisiesessie met collega’s bijvoorbeeld. Of als je aan het begin van een project een netwerkanalyse wilt maken. Of als reminder op je bureau. De kaartenset geven we uit in eigen beheer en is te bestellen en kost € 14,95 inclusief BTW en Porto bij bestellen van 1 – 5 stuks. Bestel je 6 tot 10 setjes dan zijn de kosten 12,95 per stuk en bij 10 of meer kosten ze 10,95 per stuk. Stuur een mail naar bowine@netwerkenco.nl en ze worden dan binnen een week naar je opgestuurd.

Bestel QR Cards

Lezing aanvragen

Meer weten over het gedachtegoed? Eelke Wielinga en Sjoerd Robijn verzorgen op maat lezingen over de achtergronden en de principes (Eelke, Sjoerd) en de vele ervaringen in Nederland en daarbuiten met het werken ermee. (Eelke). Neem gerust contact met een van de auteurs.