0 item(s)

0,00

Your cart is currently empty.

Continue Shopping

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Samen vormen wij een coöperatieve vereniging van zes zelfstandige professionals. Wat ons bindt is het werken met energie van een groep met humor en analytisch vermogen om strategie naar een praktische aanpak en de praktijk weer naar strategie te kunnen vertalen. Wij zijn professionals die energie weten los te maken en graag samen met anderen bouwen aan een duurzame wereld. Wij passen wetenschappelijk gebaseerde concepten toe om bespreekbaar te maken wat voor netwerkers er het meeste toe doet. Vanuit onze coöperatie Netwerk&Co hebben we ruime ervaring met het introduceren, werken en begeleiden van actienetwerken. In wisselende samenstelling voeren wij opdrachten uit.

Wij zijn Netwerk&Co

Netwerk&Co is een coöperatieve vereniging gevormd door zes zelfstandige professionals. Wat ons bindt is het werken met energie van een groep met humor en analytisch vermogen om strategie naar een praktische aanpak en de praktijk weer naar strategie te kunnen vertalen.

Wij zijn professionals die energie weten los te maken en graag samen met anderen bouwen aan een duurzame wereld. Wij passen wetenschappelijk gebaseerde concepten toe om bespreekbaar te maken wat voor netwerkers er het meeste toe doet.

Vanuit onze coöperatie Netwerk&Co hebben we ruim ervaring met het introduceren, werken en begeleiden van actienetwerken. In wisselende samenstelling voeren wij opdrachten uit.

Voor wie werken we?

DE MENSEN ACHTER NETWERK&CO

BOWINE WIJFFELS

bowine@netwerkenco.nl, 06 51204682, www.nature-wise.nl

SJOERD ROBIJN

sjoerd@netwerkenco.nl, 06 2112 4089

ROSA LUCASSEN

rosa@netwerkenco.nl, 06 40060464, www.burosa.nl

LIDWIEN REYN

lidwien@netwerkenco.nl, 06 18987661, www.bureaumozaiek.nl

EELKE WIELINGA

eelke@netwerkenco.nl, 06 29003789, www.linkconsult.nl

KAREN JONKERS

karen@netwerkenco.nl, 06 30414918, www.c-realist.nl